Handla tryggt hos oss!

Vi lever fortfarande i en världsomfattande pandemi. Restriktionerna i relation till Covid-19 förändras utifrån det läge Sverige och resten av världen befinner sig i. Vi prioriterar våra kunders säkerhet och är uppmärksamma på eventuella förändringar och införande av nya rekommendationer. Vi förhåller oss till den information som Regeringen och Folkhälsomyndigheten utlyser.

V i fortsätter att erbjuda fria utkörning och leverans utanför butiken för dig som inte vill komma in till oss. Och för dig som vill komma in till oss i butken fortsätter vi med skärpta rutinerna för att du ska känna dig trygg. Läs mer nedan.

Besöka butiken

Vår fysiska butik på Krongjutaregatan 9 i Avesta har öppet som vanligt, så vill du handla på traditionellt sätt så fungerar det som tidigare, förutom att vi har glasat in kassor och servicedisk så du får delvis stå ut med att träffa oss bakom glas.
Bästa tiderna att besöka oss är kl. 9-11 samt kl. 17-18 då det oftast är ganska lugnt i butiken.

Vid entrén samt i butiken finns det numera handsprit som vi gärna vill att du använder.

Enligt Folkhälsomyndighetens nya restriktioner har vi återigen infört att  max sju kunder får vistas i butiken samtidigt. Du kan därför ibland få vänta utanför. Om möjligt så ser vi gärna att du besöker oss ensam utan sällskap. Det finns en "ljussignal" utanför butiken som visar om vi uppnått det tillåtna maxantalet kunder i butiken, och då får du helt enkelt vänta på din tur utanför.

Hämta och betala utanför butiken

Vill du komma till butiken och hämta prylar men inte vill komma in så går det utmärkt att lägga din beställning samt betala här i webbutiken. Det går även bra att ringa eller maila din beställning till oss. När du sedan parkerat utanför oss så ringer du bara in till oss och vi kommer ut  med varorna (gäller måndagar-fredagar kl. 9:00-17:00). Betalning kan även ske vid avhämtande och då sker detta med “nyspritad” portabel  kortterminal eller swish för privatkunder.  Företag med godkänd kredit kan som vanligt betala mot faktura

Fria utkörningar

P.g.a. rådande omständigheter där fler och fler jobbar hemifrån eller är hemma p.g.a. sin egen eller annans sjukdom har vi beslutat att tillsvidare erbjuda fri utkörning av produkter inom Avesta, Krylbo och Skogsbo. Oavsett om du jobbar hemma och inte har tid att åka till butik eller bara känner att du inte vill åka ut och handla i butik så erbjuder vi tillsvidare fri utkörning till både företag och privatpersoner.

Detta gäller för fri utkörning:
– Minsta orderbelopp 500kr inkl. moms
– Leverans ska ske ínom centrala Avesta, Krylbo eller Skogsbo
– Företagskunder betalar via faktura eller med kort
– Privatkunder betalar med kort eller swish
- Beställ gärna här i webbshopen (välj "Fri utkörning" i kassan)

Vår ambition är att alla beställningar som kommer in senast kl. 15:00 kommer att köras ut samma dag.
Vid hög belastning kan det dock komma att ske nästföljande vardag.


Har du några funderingar eller synpunkter? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen till din IT-leverantör!