Om oss

Lite information om oss ...
Företaget startades 1994 och de gångna åren har visat oss att vårt koncept med högkvalitativa produkter och tjänster till pressade priser med oslagbar service och  support är ett verkligt framgångsrecept. Nya kunder tillkommer nästan varje dag.  Detta är mycket glädjande, men det som är ännu mer glädjande är att våra kunder oftast förblir oss trogna! Vi gör allt vi kan för att du som kund skall trivas med oss och vi tror och hoppas att detta märks!

Vårt sortiment
Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt sortiment och dess priser, vi jobbar hårt med vår hemsida, så att du lätt skall kunna finna den information du söker. Självklart jobbar vi också på att anpassa vårt lager till de mest efterfrågade produkterna, så att du direkt kan få de produkter du önskar. I vårt sortiment ingår allt från minsta "datorskruv” till tunga serverdatorer, allt valt med största omsorg för ett  problemfritt köp för dig.

Dessutom erbjuder vi tjänster, allt ifrån enklare service och PC-installationer till installation och konfigurering av avancerade nätverkslösningar!

Utvecklingen fortsätter...
Den 30:e september 2002 flyttade vi till nya fräscha lokaler där du har möjlighet att se och prova de flesta produkter i vårt sortiment.

Sedan 2006 innehar vi AAA-ranking Bisnode för högsta kreditvärdighet. Detta är en exklusiv utmärkelse som bara innehas av knappt 2% av alla  Sveriges företag. För er som kund är det ett viktigt argument att välja oss som er IT-leverantör.

Under mars 2006 byggde vi om vår butik för att få plats med ännu mera produkter.

Under vintern 2006/2007 har vi genomfört en omfattande ombyggnation och har nu fått dubbel butiksyta med massor av nya produkter som t.ex. utökat sortiment av datorer och skrivare.

Fr.o.m. maj 2008 är vi återförsäljare av Tele2 och Telias mobila bredbandstjänster vilket innebär att vi även kan erbjuda kompletta lösningar för dig som ständigt är på språng!

Den 15:e september 2010 blev vi Canon Business Center. Detta innebär att du nu även finner lite tyngre copy/printmaskiner hos oss.

I november 2010 blev vi Apple Authorised Reseller så nu finner du hela Apples sortiment med Mac-datorer, iPad och iPod hos oss.

Fr.o.m. april 2012 är vi utvald leverantör av Net1 Mobila bredband.

I maj 2012 tog vi ytterligare ett steg i vår produktportfölj då vi började leverera IP-baserade kvalitetsväxlar.

Under sommaren 2012 byggde vi en helt ny verkstad som är fem gånger större än vår tidigare. Här finns all modern teknik för att serva allt  från enklare datorer och skrivare till serverdatorer. Även konfigureringar och support sker här. I direkt anslutning till verkstaden har vi nu även ett stort reservdelslager. I samband med att vi byggde ny verkstad passade vi också på att rusta våra kontor samt göra några rokader med arbetsplatserna.
 
I januari 2013 kompletterade vi vårt redan tidigare starka sortiment med dator från Apple, HP och Asus genom att bli Lenovo Business Partner. Detta innebär att du nu även finner datorer från Lenovo (tidigare IBM) hos oss.

I mars 2013 blev vi samarbetspartner med wx3 som är en leverantör som förenklar kommunikationen med kunder och medarbetare med IP-telefoni.

I oktober 2013 var det dags att komplettera vårt redan tidigare breda och starka sortiment med skrivare. Detta genom ett nytt avtal med Brother.

I november 2013 tillkom Seagates populära hårddiskar i vårt sortiment, så nu finner du kvalitetsdiskar från HP, Seagate och Western Digital hos oss.

I december 2013 blev vi godkända av Apple att börja marknadsföra och leverera iPhone, så nu finner du hela Apples sortiment hos oss.

Under våren/sommaren 2014 gjorde vi vår största satsning hittills!  Bl.a.byggde vi ett nytt lager som är fyra gånger större än vårt tidigare, vi byggde om och ut butiken som nu är dubbelt så stor mot tidigare. Sortimentet med IT-produkter har utökats samt att vi nu även har kontorsmaterial som t.ex. pennor, pärmar, gem och hålslag. M.a.o. allt du behöver till ditt kontor.  I samband med utbyggnaden byggde vi även en ny kontorsdel,  ny godsmottagning och nytt uppackningsrum.

Den 20:e september 2014 var det dags att fira 20 år, vilket vi gjorde med pompa och ståt. Bl.a. hade vi 20kr-marknad, tipspromenad och bjöd på fika.  Dessutom presenterade vi ett helt nytt produktsegment, nämligen 3D-skrivare.

Under hösten 2016 fick tillverkaren Champion ta plats i vår butik med bl.a. WiFi-högtalare, fodral för surfplattor och smartphones samt laddare och
laddkablar.

Våren 2017 utökade vi, på många kunders begäran, vårt sortiment med gamingprodukter. Nu har vi allt i från gamingkeyboards och möss till högkvalitativa gamingskärmar och gamingstolar.

Den 28:e september 2019 var det dags att fira 25 år vilket vi gjorde genom att bl.a. bjuda på fika, 25-kronorsmarknad, jubileumserbjudanden och ponnyridning för barn.  Jubileet blev en riktig succé med runt 500 besökare!

I maj 2020 laserade vi ny hemsida med webbshop. Vi var väldigt tidiga med webbshop och redan 1995 lanserade vi vår första! I början av 2011 lade vi dock ned webbshopen och sedan dessa har många av våra kunder efterfrågat en e-shop - och nu är det alltså äntligen dags!

I april 2022 började vi, på många kunders begäran, att leverera refurbished produkter (alltså rekonditionerade produkter)  såsom datorer och bildskärmar.

I september 2022 utökade vi vårt sortiment med professionella intelligenta övervakningskameror och övervakningssystem från Reolink.

Under sommaren 2023 har vi förbättrat vår webbshop med fler och tydligare produktkategorier samt många fler produkter än tidigare.
Dessutom finns numera möjligheten att betala via Klarna i webbshopen.


Vi löser Dina IT-behov - vad det än gäller!

Välkommen att kontakta oss!

-

-

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen