Skydda värdefull data och hårdvara med transientskydd och UPS:er!
Oavsett om Du har datorn hemma eller på kontoret behöver den ren, jämn strömförsörjning för att fungera tillförlitligt. Det kan vara allt från överspänning och strömspikar som kan ge hårdvaru-skador till spänningsfall, spänningsvariationer och strömavbrott som kan orsaka dataförluster. Med ett transientskydd eller UPS förebygger du detta på att mycket bra sätt. Vi hjälper dig gärna att hitta den lösning som passar din elektronik bäst.

Vad är ett transientskydd?
Blixtnedslag och överspänningar kan vålla permanent skada på den elektroniska utrustningen. Spänningsändringar orsakar låsningar och dataförlust. Transientskydd skyddar utrustningen mot avbrott eller ojämnheter i strömförsörjningen. Transientskydden ger ett bra skydd för hem- och kontorsutrustning, exempelvis datorer för mindre kontor och hemmakontor.

Vad är en UPS?
En UPS, avbrottsfri strömförsörjning, är en ovärderlig komponent i alla datorsystem eftersom du aldrig kan veta i förväg när du kommer att drabbas av elstörningar. Med en UPS får datorn omedelbart reservkraft från ett batteri vid strömbortfall, vilket gör att du obehindrat kan fortsätta arbeta vid kortvariga strömavbrott eller hinner stänga av datorsystemet vid längre strömavbrott.


Transientskydd

UPS:er

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen