Refurbished


Vad innebär refurbished?

Refurbished är ett ord som man börjat använda frekvent, framförallt inom teknikvärlden. Men vad innebär egentligen refurbished? Refurbished betyder att något är återanvänt och gäller då framförallt teknik. En produkt som är refurbished, eller rekonditionerad som man också kan säga, är alltid noggrant genomgången och testad till skillnad från en begagnad produkt. Det är oftast minde komponenter som byts ut på till exempel en bildskärm eller en dator.

Varför ska man köpa Refurbished?
När du köper en refurbished bildskärm eller dator gör du något gott både för miljö och plånbok. Genom att återbruka dessa produkter gör man en stor besparing på koldioxidutsläpp som annars är en stor bov när det kommer till tillverkning av teknik.


Nyskick

Rekonditionerade produkter delas vanligen upp i olika klasser beroende på skick (slitage som t.ex. repor). Vi har valt att endast sälja refurbished produkter i de bästa klasserna som har ett näst intill perfekt skick så du knappt märker att den inte är helt ny.  Samtliga våra refubished-produkter är genomgångna och kvalitetstestade på certifierade refurbishedcenter. Vi lämnar dessutom minst 1 års garanti på våra refurbished produkter.


Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen