Google G Suite – verktygslåda för ökad tillgänglighet och produktivitet

Börja använda G Suite du också och gör sällskap med fler än 5 000 000 företag runt om i världen. G Suite är en komplett uppsättning molnbaserade produktivitetsverktyg som innehåller allt du och ditt team behöver för att samarbeta och genomföra era projekt. E-post, ordbehandling, kalkylark, presentationer, kalendrar, möten, videosamtal och lagringsutrymme. Alltid uppdaterade till senaste versionen och alltid med högsta säkerhetsnivå. Uppkopplad eller offline – med G Suite kan ni jobba var ni än befinner er och med vilka enheter ni vill, t ex dator, surfplatta eller smartphone. 

Hör av dig så berättar vi mer!

Microsoft 365 för företag - En komplett arbetsplats för företag

Microsoft 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med e-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er.
Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill.

Hos oss får du:
- Fri rådgivning och hjälp att välja paket efter era behov
- Flytthjälp från er gamla lösning – vi löser allt det praktiska så att ni kan börja jobba direkt
- Användarhjälp och support på Officepaketet

Hör av dig så berättar vi mer!


Lockbee - Automatisk online-backup

Lockbee är en online backuptjänst som är utvecklad för traditionella kontorsanvändaren.
Tjänsten bygger på en programvara som enkelt installeras och vidare bevakar och gör backup på nya och förändrade kataloger och filer per automatik. Alla säkerhetskopior skickas via bredband upp till säkra servrar. Inkluderat i backuptjänsten är dessutom en kontinuerlig historik på tidigare säkerhetskopior vilket medför att användaren kan gå bakåt i tiden och återskapa gamla revisioner av filer och dokument.

Hör av dig så berättar vi mer!

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen